Sexcam werk of erotisch werk is een heel erg fijn beroep om te doen. Sinds ik hier ben ingeschreven, heb ik enorm veel vrijheid gekregen. In eerste instantie had ik mijn vaste baan er nog bi jen deed ik dit in de paar uurtjes dat ik tijd had. Maar uiteindelijk kwam ik erachter dat ik steeds meer volgers kreeg. Mannen die iedere keer weer naar mij toekwamen om mijn webcamsex show te bekijken. Ik gebruik speeltjes, doe de meest spannende kleding (of liever gezegd lingerie) aan en ga helemaal los op alle verzoeken. Als mijn mannen, want  dat zijn ze in mijn ogen allemaal, meer willen zien dan kan dat. Ze vragen dan een privé show aan en kunnen dan van mij genieten. Dus sinds kort heb ik mijn vaste baan opgezegd, maar gelukkig heb ik nu als vast werk mijn webcamsex.

Live meekijken naar private webcamshows

Je kunt ook een tijdje meegluren als ik zo’n live show voor één persoon doe en er zijn genoeg kerels die dat maar wat graag komen doen. Dat vind ik prima, zo weten ze wat ze te wachten staat. Ik ben namelijk heel creatief, zo moet je weten. Dus als ze wilde fantasieën hebben, dan komen ze bij mij. Een vriendin van mij is het onlangs ook gaan doen. Ze heeft heir ook aangemeld en is sindsdien haast niet meer bij haar laptop weg te halen, ze is helemaal verzot op haar sexcam spelletjes. Soms doen mijn vriendin en ik samen iets online en dat is ook leuk om te doen. Handig ook, aangezien we praktisch buren zijn, dus we hoeven maar een paar meter te lopen om elkaar te ontmoeten.

Ik ben blij dat ik met erotisch thuiswerken als camsex meid ben begonnen, want ik bepaal nu gewoon zelf hoeveel uren ik wil werken en dus ook direct hoeveel ik verdien. En dat is en heel fijn gevoel. Financieel sta ik er dan ook veel beter voor dan voorheen en daarbij heb ik ook nog eens heel erg veel plezier in het werk dat ik doe, dus ik zal voorlopig nog regelmatig online blijven gaan.